بررسی اختصاص رشته پزشکی برای دانشگاه ساوه
در نشست مدیران معاونت آموزش وزارت بهداشت با مسولین ساوه اختصاص رشته پزشکی برای این شهرستان بررسی شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در این نشست که با هدف بررسی اختصاص رشته های پزشکی به دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد، گفت: بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در حال ساخت ساوه با تورمهای حال حاضر هزینه هنگفتی برای تکمیل نیاز دارد که متأسفانه رقم پیشبینی شده در لایحه بودجه برای این بیمارستان ۹ میلیارد بود که با پیگیریهای انجام شده به ۵۰ میلیارد رسید اما با این رقم هم سالها برای تکمیل زمان نیاز دارد.
حجت الاسلام سبزی افزود: افزوده شدن رشته پزشکی و ارتقاء دانشکده به دانشگاه مطالبه جدی مردم ساوه در حوزه سلامت است در حالی که بسیاری از پزشکان تمایلی به ارائه خدمات در ساوه ندارند و با افزودن رشته پزشکی به دانشکده علوم پزشکی ساوه و پذیرش دانشجویان بومی بستر جذب پزشکان نیز فراهم خواهد شد.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور گفت: برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در وزارت بهداشت تصویب و برای اجرا به دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا با پاسخگویی اجتماعی در مقابل مطالبات مردم نیازها سنجیده و برای حل مشکلات و برطرف کردن مطالبات ، برنامه ریزی کنند.
حسن زاده افزود: کارآفرینی از مباحث مهمی است که باید در دانشگاه های علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد و باید به سمت کسب و کار دانش بنیان پیش رفت. ارتقای کیفیت آموزشی از دیگر رویکردها در طرح تعالی و بهره وری است.
وی اضافه کرد: رشته پزشکی جزو رشته های پر هزینه است که نیاز به فضای فیزیکی مناسب دارد و فضای استیجاری برای تحصیل در رشته پزشکی مناسب نیست بلکه باید زیرساخت لازم و فضای فیزیکی استاندارد برای آن تامین کرد.
دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور نیز گفت: جذب دانشجو در رشته های مانند فناوری نوین و هوش مصنوعی و نیز ارتباط نزدیک با صنعت می تواند دانشکده علوم پزشکی را به یک مرکز الگو و ممتاز در کشور تبدیل نماید
کوهپایه زاده افزود: زیرساخت مناسب می تواند دانشکده پزشکی و دندانپزشکی را در ساوه راه اندازی کند و در شرایط کنونی فعلی، این مهم بدلیل ضعف زیرساخت امکان پذیر نیست.
بازدید از زیرساخت های آموزشی و پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه از دیگر برنامههای این نشست بود.